10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Sommerens vakreste festbord

Det er tid for å samles rund et bugnende, innbydende og fargerikt sommerfestbord. Det er nå vi har tid til å stelle i stand for familie og venner. Det er lyst og sommerlig og vi er litt ekstra inspirerte til å pynte et hyggelig festbord der blomster selvsagt spiller en stor rolle. Med farger skaper du et morsomt uttrykk selv om det skulle være til en mer formell anledning. Oransje, lilla og blått er kanskje ikke fargekombinasjoner du ville tenkt på ellers i året, men for å skape en frodig sommerstemning er det midt i blinken. Kjempelekkert og enkelt å få til med vårt gode 3 for 2 tilbud på bunter.

Lag dekorative blomsterkuler
Vi har lagt vår elsk på «Flower Balls». Oasiskuler pyntet med blomster av forskjellige sorter. Setter man disse utover bordet i forskjellige størrelser, blir det et annerledes og kult pyntet bord. Dette er enkelt å gjøre selv og et godt tips for deg som vil prøve noe annet enn å sette sammen en «vanlig» blomsterbukett.

Slik lager du din egen blomsterkule

Borddekorasjon_kule_1
Borddekorasjon_kule_2

Dette trenger du:

Slik gjør du:

 

Ønsker du andre fasonger kan du skjære til en oasisblokk i ønsket form og ellers følge samme framgangsmåte.

Borddekorasjon_avlang_2
Borddekorasjon_rund_2

Trenger du hjelp til å plukke ut blomster som passer sammen, så hjelper vi deg gjerne. Våre dyktige ansatte kan også lage ferdige dekorasjoner for deg hvis du ønsker det. Velkommen innom butikken!