Medarbeider Vanessa Bauge ved Nille på Heiane Storsenter

(Glade) jul i heimen

Gjett om det er mange der ute som gleder seg til å finne frem eskene med julepynt i kjeller og bod. Kanskje det også frister med noen fornyelser på interiørfronten?
På Heiane Storsenter finner du mange butikker med et stort utvalg av interiørvarer. Princess, Jysk, Nille, Mester Grønn og Clas Ohlson har alle fine interiøravdelinger med trendy og moderne julevarer.

Det er en herlig interiørjul som venter oss! Få et rustikt og stemningsfullt preg ved å bruke elementer fra naturen. En krans med velduftende eukalyptus passer perfekt rundt en adventsstake-ring. Pynt opp med greiner og kongler. Suppler gjerne med kunstige blomster. Du finner mange fine varianter blant annet hos Nille.

Levende lys hører julen til. Hos både Nille og Clas Ohlson finner du et stort utvalg av lys i ulike farger og fasonger. Mange foretrekker lilla adventslys for å få frem den koselige og nostalgiske følelsen. Eller hva med lys i gull og glitter for en mer glamorøs stil? Er du glad i et mer naturlig uttrykk, vil kremfargede og brune lys gi deg en lun og stemningsfull førjulstid.

Lykke til med å finne den julestilen som passer best hjemme hos deg. Det viktigste er tross alt å kose seg med pyntingen å tillate seg småpauser innimellom!