Finn din personlige stil hos frisøren

Uansett hvor pen du er i tøyet. Hvor godt sminken sitter eller hvor kule sko du har på deg! Føler du ikke at håret er på stell, ja da er det noe svært viktig som mangler. Heldigvis er hjelpen nær. På Heiane Storsenter er Anita Kristensen Landa (bildet) og de andre frisørene hos Ezzenz klare til å gjøre deg julefin på håret.

Hvilken hårfrisyre passer meg? Det er nok et spørsmål mange av oss har stilt oss selv. Det et også et smart spørsmål å ta med seg neste gang du besøker frisøren.

For det er én ting å se på bilder av venninner eller kjendiser, og slik finne en ny hårfrisyre du selv liker. Men når det kommer til hvilken frisyre som kler akkurat deg, er det helt andre kriterier som gjelder.

Hårfrisyren din sier noe om hvem du er. Hvem ønsker du å være? Hvor jobber du? Hvor lang tid bruker du på hårstylingen din? Dette er alle viktige spørsmål å kartlegge før du bestemmer deg for en ny hårfrisyre.
Mange stylister mener at det viktigste er at utgangspunktet for frisyren må være at den passer den personlige stilen. Da blir Frisørens viktigste jobb å hjelpe deg med å se helheten mellom dine personlige trekk og stil, slik at det hele fungerer godt sammen med hårfrisyren. Med andre ord «skredderklippe» frisyren akkurat til deg!